Opinions 

Nens

Jaime Torres – Pare de Emma Torres i Eloy Torres – Baby English (2 i 3 anys)

Principalment, el que més m’ha agradat ha sigut la Lola, la professora d’Emma i Eloy, el seu tracte, la seva dolçor i comprensió amb els nens ha sigut espectacular, a més, per suposat, de l’ensenyament donat a ells, malgrat la seva curta edat (dels nens). També ens ha agradat molt l’ambient de l’escola i l’horari del curs realitzat, el qual s’adapta molt bé als nostres horaris laborals.

Cristian Cayuela – Pare de Mónica Cayuela – Baby English

Ens agrada la teacher Lola, la meva filla està encantada amb ella, dóna gust escoltar com canta en anglès una nena de 4 anys i reconeix els colors en anglès. També ens agrada la puntualitat amb la qual comencen les classes.

Sonia Rodríguez – Mare de Naiara Puchol – Infants

La nostra filla assisteix a la British des dels 8 mesos i estem molt contents perquè està aprenent la llengua estrangera amb una “total immersió” (Lola i Reyes). Hem de dir que les dues teachers que ha tingut han estat encantadores perquè ha vingut molt contenta a l’escola d’anglès i han estat molt properes amb nosaltres.

Laura Pérez – Mare de Carla Pérez – Kids 2

La Carla està molt contenta aquest any amb la Cèlia, s’ha notat que ha après més que l’any anterior, i va adquirint coneixements a un nivell més alt que a l’escola.

Alicia Palomino – Mare de Mar Humanes – kids 3

La meva filla, fa un parell d’anys va començar anglès al col·legi i no li agradava gens. Des de que va començar a la British li agrada molt més i li va molt bé perquè al cole ha d’estudiar algunes assignatures en anglès.

Noemí Tarrasón – Mare de Marc Vizuete – Compact Juniors 1

Nosaltres estem contents amb British House principalment perquè veiem que al nostre fill li agrada anar i cada vegada va adquirint més coneixements. Aquesta era la nostra finalitat, poder complementar l’anglès del cole, que considerem que són poques hores setmanals, amb l’acadèmia!

Maite Pérez – Mare de Daniel Jurdido – Juniors 1

M’agrada tot!!

Mari Carmen i Juan Francisco – Pares de Helena Caturla – Esplai d’estiu

Li ha agradat les manualitats, les profes i parlar en anglès. Ha millorat l’anglès i s’expressa millor. Li ha agradat molt parlar en japonès. Ho recomano!

Maria Soledad Carrasco – Mare de Adriana Mimó – Esplai d’estiu

El que més li ha agradat han estat les profes, manualitats i aprendre anglès. Ha vingut sempre molt contenta al casal i vol repetir el proper any. Diu que ha après molt anglès. Ha estat molt motivada. Li ha agradat molt la classe de japonès i vol apuntar-se el proper curs.

Joves

Ester Cerezo – Mare de Maria Garrido – Compact Teens 2

El que més ens agrada és lo contents que venen els nostres fills a aprendre anglès cada setmana i el seguiment que realitzen tan personalitzat de cadascun d’ells. La professora els coneix perfectament i adapta les classes per a que tots aprenguin i es sentin integrats.

Conchi Sánchez – Mare de Joan Ortega – Compact Teens 2

M’agrada que es relacioni amb més nens i si a més a més aprèn millor l’anglès sempre és un suport de més, portem anys ja amb la seva germana gran també.

Jordi Rius – Pare de Núria Rius – Teens 2

M’agrada l’embranzida que li esteu donant a l’aprenentatge de l’idioma en les dues filles meves. Elles sempre estan contentes de venir i el que aprenen a l’acadèmia els serveix de reforç al que aprenen a l’escola. També m’agraden les modernes instal·lacions de l’edifici central.

Verónica León – Mare de Naiara García – Teens 2

Que realitzen les classes molt amenes: aprenen i es diverteixen.

Lluïsa Triola – Mare de Albert Vázquez – Teens 3

Segons el meu fill Albert el que més li ha agradat és la manera de donar les classes del seu professor Rudy, ha après molt. Ha vingut amb moltes ganes! Ha fet els deures sense insistir-li!!

Anna Maria Cuesta – Mare de Anna Molina – Teens 3

M’agrada tot el material que tenen disponible, les instal·lacions, els professors amb un alt nivell d’anglès. M’encanten les activitats que fan.

Francesc Moreno – Compact Teens 4

Ens agrada la relació que existeix amb la família ja que és interactiva i ens trobem a gust. El sistema d’aprenentatge és correcte, si de cas que haguessin més activitats creatives pels alumnes.

Laura Grau (mare: Sandra Ibáñez) – Teens 5

El que més m’agrada de la British sou els professors/es i la dinámica de la meva classe, els meus companys, les instal·lacions, els “speaking”. És molt divertit com s’ensenya i m’agraden molt les activitats extraacadèmiques. Hi han moltes!

Dolors Castañé – Mare de Júlia Rius – Teens 5

M’agrada el tracte de les persones i el bon funcionament de l’escola. L’anglès après a la British ha estat molt positiu a l’escola on estudia, on l’ajuda moltíssim. M’agrada l’entusiasme que té la Júlia cap a l’escola i cap a l’anglès.

Francisco Adame – Pare de Raul Adame Gutiérrez – Teens 5

M’agrada el professor i el lloc on es fan les classes. Com a pare m’agrada que el meu fill estigui en un ambient comode i que tingui un nivell acadèmic alt.

Júlia Rius (mare: Dolors Castañé) – Teens 5

El que més m’agrada de la British House és conèixer a gent nova. Fas més amics i coneixes moltíssimes coses sobre ells i el professor. M’encanten aquells dies quan el professor diu “Film day!”. Estem una hora i mitja veient una pel·lícula i aprens moltíssim vocabulari. I el més divertit és que tens uns companys de classe que finalment acaben sent els teus amics.

Wenqi Chen (pare: Jianfeng Chen) – Teens 5

El que més m’agrada de la British House és el context que ensenyen. Sempre t’ensenyen el que més necessites sobre l’anglès. Les professores també m’agraden molt, expliquen de manera que és fàcil d’entendre i de forma divertida.
Els meus companys també em tracten molt bé i són molt amables. En conclusió, la British és un lloc on et diverteixes molt i aprens anglès d’una manera molt especial.

Cataline Gallego – Mare de Helena Escobar – Teens 5

L’ambient de les classes. El número reduït dels grups. El fet de ser grups reduïts ajuda a maximitzar i optimitzar el temps i els coneixements.

Anna Molina – Teens 5

El que més m’agrada de British House són les seves instal·lacions i el personal

Marina Vichera – Teens 5

El que més m’agrada de la British House és el personal, les classes.

Silvia Barcia (pare: Javier Barcia) – Teens 5

El que més m’agrada de la British és com t’ensenyen i t’ajuden en el que necessites.
A mi m’ha ajudat a millorar el treball continu que fèiem cada setmana i la manera que es treballa el contingut a classe.

Mar Marin – Mare de Cyinhia Ramal – Teens 6

La meva filla ja és gran, per tant, no és a mi a qui li ha d’agradar l’acadèmia sinó a ella, i és evident que li agrada perquè ve contenta i veig dia a dia com evoluciona positivament.

Ismael Sekkou – Summer camp

El que més m’ha agradat ha sigut la dinàmica de fer les activitats en grup, anar parlant, rient… M’ha ajudat molt per millorar el speaking ja que agafes més confiança a l’hora de parlar.

Dam Lola Aiisage – Summer camp

El que més m’ha agradat ha sigut els projectes que hem fet amb la Glòria, per exemple, crear un súper heroi. Encara que no ho sembla, he aprés moltes coses i per això m’apuntaré a la British House desprès de l’institut.

Sara Caturla – Summer camp

M’agrada que aprens molt anglès. He millorat en que he parlat més en anglès i m’expresso millor. El que més m’ha agrada és que cada setmana feiem projectes relacionats amb la temàtica de la setmana i ha estat divertit. També m’ha agradat molt fer amics.

Roger Jordán – Summer camp

M’ha agradat molt les classes ja que ho fèiem tot en anglès i a més a més eren divertides. M’ho he passat molt bé amb els companys i les professores. I m’ha servit per repassar els temps verbals i aprendre vocabulari i paraules que no sabia.

Bertha Guarnizo – Mare de Josbeth Adrián Peñafiel – Summer camp

M’agrada la bona atenció amb tots i especialment amb el meu fill, hi ha molta dedicació i sobretot molta responsabilitat. Canvi cap! Seguir així que ens agrada molt.

Adults

Priscila Lorenzo – Adults 1

Jo treballo en un hotel i m’ha ajudat a entendre, comunicar-me millor amb els clients estrangers. I el més important a donar-li un servei de millor qualitat. El que més m’agrada és l’ambient a la British. Des de la gent que treballa a la recepció, fins a la direcció tenen un tracte super amable i acollidor. I per descomptat the best teacher in the world Lola Blanco. I love her. Pacient, carinyosa i bon mètode d’ensenyament.

María Fernanda Iguez – Adults 1

El que més m’agrada és la professionalitat de la professora (Lola) i la paciencia que ens té i el grup que tenim a l’aula. M’ha ajudat a aprendre l’anglès, encara que per motiu de temps no puc dedicar-li el temps que m’agradaria.

Josep Manuel Boix – Adults 1

El lloc, al centre del poble. El local, lluminós. La gent riallera.
Qui m’ha ajudat moltíssim ha sigut la meva teacher Lola, sempre oberta a aclarir, a repetir, a ajudar.

Iván Álvarez – Adults 1

M’ha agradat la metodologia del curs, ja que es treballen tots els camps amb les proporcions adequades. Les classes, a més, són molt amenes i els professors molt atents. Si hagués de millorar algo seria que en lloc d’escoltar els audios en un CD m’agradaria més veure-ho en una pantalla en DVD. Crec que en general el curs ha estat molt bé.

Tania Martí – Adults 2

És una de les escoles més importants de Rubí per la qual cosa al meu currículum laboral està en una bona posició. Conec a persones amb les que aprenc i passo una bona estona malgrat els horaris.

Iván Berbel – Adults 2

M’agrada el bon ambient que hi ha. No som massa a classe i això ajuda a que tot s’entengui millor. La meva professora Rosie parla sempre en anglès i això fa que estiguis molt atent. Crec que he après molt amb ella.

Verónica Bolomares – Adults 2

Les classes amb els meus companys i la professora és molt amena. A més d’aprendre és important que les classes són dinàmiques. Amb el meu curs hem sigut 4 alumnes i és perfecte perquè amb molta gent tindríem l’oportunitat de parlar poc.

Glòria Oliva – Adults 2

Em costa molt pensar en què podeu millorar. He estat molt bé amb els companys, amb la Lola, amb la direcció. No puc participar amb les activitats extraacadèmiques, per falta de temps i “l’edat” ? tot i que les trobo interessants. A nivell particular tinc intenció de fer 2n curs i m’agradaria que fos amb la Lola. La veritat és que per mi ha sigut una persona que m’ha fet les classes còmodes i molt preocupada pel nostre aprenentatge. Gràcies a tots per tot.

Alfred Pérez – Compact adults 2

Lo que més m’ha agradat d’aquesta acadèmia ha sigut l’horari de les classes, perquè és un temps còmode per poder aprendre i reforçar l’anglès. M’ha ajudat a millorar en alguns temes que no entenia, els professors que molt amablement t’ajudaven en qualsevol dubte facilitant-te mitjans tecnològics (pàgines webs, …) o t’ho explicaven posant-te exemples per practicar a classe.

Montse Mir – Compact adults 2

En el meu cas que era un grup molt reduït (2 persones) i la teacher ho fa entretingut. He millorat al fer-me/obligar-me a parlar però també et dic que venia amb ganes d’aprendre.

Montserrat Garrido – Adults 3

M’agrada que tinguin molts horaris de classe per a escollir, que es practiqui la part oral i que es facin activitats encara que m’agradaria que hi haguessin més activitats de cap de setmana per a adults perquè està més enfocat als nens. Em refereixo a grups de conversa per a adults.

Liz Mery Renjel – Adults 4

A mi m’agraden els professors i professores, la dinàmica de les classes, la metodologia, el tracte personalitzat, les classes són divertides. No canviaria res!

José Sánchez – Adults 4

És una acadèmia professional, orientada a la millora contínua dels alumnes. Tenen diverses modalitats de classes que ajuden a adaptar-se millor a cada tipus d’alumne.

Helen Macias – Adults 4

A mi m’agrada la metodologia i dinàmica que utilitzen a les classes. Així mateix els professors, secretaries, companys, etc. Tot és molt còmode i ens tractem amb alegria i respecte com si fóssim una gran família.

Jofre Rossinyol – Adults 4

A mi el que més m’agrada és la dinàmica de la classe. El problema que tenim molts adults és la fluïdesa en tenir una conversa en anglès. A la British, es fan moltes activitats de “speaking” per guanyar fluïdesa. També dir que un punt important són els grups reduïts, que faciliten molt l’aprenentatge.

Raquel León – Adults 4

Vaig començar a la British House amb Adults 1, aquest és el meu quart any. He finalitzat Adults 4. Des del principi em va agradar molt la metodologia i l’ambient. Sempre m’havia costat seguir un curs d’anglès a una acadèmia i a la British he aconseguit començar i seguir!! Sobretot, sense avorrir-me i lo més important, aprenent. Els 5 professors que he tingut m’han motivat i m’han fet més fàcil l’aprenentatge. I recommend it!

Ismael Boulagrons – Adults 4

Siempre se preocupan por ti. Te mantienen informado de todas sus actividades. Los profesores enseñan muy bien y se preocupan para que entiendas todo el temario. Las clases están muy bien cuidadas y el material es muy adecuado.

Ángel Martín – Adults 5

La ubicació de l’escola és immillorable. Està al centre de la meva ciutat i puc anar caminant sense necessitat d’agafar el cotxe o el transport públic. Disposen d’una plantilla de professors i treballadors que es preocupen pels alumnes i estan disponibles per resoldre qualsevol imprevist. A més, els horaris són flexibles i les classes d’adults a última hora m’han permès continuar amb la meva formació en parla anglesa sense alterar els horaris de la meva jornada laboral.

Anna Pagés – Adults 6

Les classes són molt dinàmiques i la relació professor/a – alumnes és molt propera. Una de les millors parts són els speakings perquè són una gran oportunitat per interactuar amb els companys i poder conèixer-nos millor.

Ariadna Martínez – Adults 6

Les classes són molt dinàmiques i tens moltes oportunitats de practicar speaking!
Ademés ofereixen moltes activitats gratuïtes per a practicar!! ?

Yago Fuentes (mare: Luz Divina Rodríguez) – Compact Adults 6

El que més m’agrada de la British House, és el nivell que té i els seus professors, ja que alguns són nadius i això ajuda al nostre aprenentatge. També les recepcionistes perquè fan un treball increïble, ja que no tot el món ho pot fer.

Miriam Houlail – Adults 6

M’agraden les classes perquè són dinàmiques, a més està bé que es faci molt de speaking. Que la professora dóna peu a participar a classe. M’agradaria que una vegada per trimestre es mirés alguna pel·lícula en anglès. O almenys una vegada a l’any, quan per exemple acabem els exams.

Neus Baig – Adults 6

El que més m’agrada de British House és que les classes són dinàmiques i divertides. Els professors t’ajuden a millorar i a donar el millor de tu. M’agrada perquè a les classes podem practicar molt anglès i parlar amb gent que té el teu nivell.

Wendy Buendia – Adults 6

Me gusta que las clases sean dinámicas ya que de esta manera se hacen más amenas y aprendes sin aburrirte. Me gusta también el trato cercano que tienen con los alumnos ayudándolos con cualquier problema. Personalmente me ha ayudado mucho en mi trabajo debido a que tenía que redactar y enviar muchos mails y documentación en inglés.

Manal Barrouhou (pare: Hanan Berrouhou) – Adults 7

M’agrada tenir els grups reduïts i al professor que sigui nadiu. Espero el curs vinent treure’m el CAE. També m’agrada el tracte de les secretaries, ja que no és una feina fàcil.

Mar Buil Gil – FCE

El que més m’agrada són les noves instal·lacions i les finestres de cristall en comptes de parets. Els professors són molt professionals i molt amables. Els horaris són una mica tard per al meu gust però permet estudiar per a altres assignatures.

Pablo Cerrato – CAE

M’agrada que el meu profe sigui nadiu, ja que m’ajuda molt amb la pronunciació, la gramàtica i el vocabulari.

Ariana Montecino – International Communication First

El que més m’agrada de la British House i ademés ho valoro moltíssim és la dinàmica de les classes i els seus professors gràcies a la seva amabilitat i preocupació per l’aprenentatge t‘ajuden a superar-te. Classe rere classe, a aprendre nous termes i aconsegueixen que et sentis segur al parlar i sobretot atrevir-te a parlar en un altre idioma (en el meu cas l’anglès) que a vegades tanta vergonya ens fa. Respecte al treball, les classes m’ajuden a poder prosperar i interactuar amb companys i clients d’altres països.

Marc Serna – International Communication First

British House sempre ha sigut el millor lloc per desconnectar i aprendre anglès. Porto en aquesta acadèmia des de fa 6-7 anys i m’ha servit per arribar a treure’m títols com el First Certificate. El nou centre està molt bé i disposen de molt material didàctic.

Irene Rodríguez – International Communication First

M’agraden les classes interactives, introduir jocs/speaking durant la classe per a practicar i la motivació i interès per part del professorat. M’ha ajudat a no perdre motivació per mantenir nivell d’idioma i que em segueixi interessant continuar aprenent. Practicar speaking i recordar vocabulari.

Lídia López – International Communication First

Porto uns quants anys fent anglès a British House (6 anys) i estic molt contenta ja que he après molt durant aquests anys. En les classes m’ho passo molt bé i les aprofito al màxim ja que els professors que he tingut fins ara, han fet les classes molt interessants. En general m’ha agradat tot el que fins ara estic fent.

Pepita Guasch – International Communication i First Certificate

A mi m’agrada el tracte rebut per part dels responsables de l’escola i també dels professors amb els que hem coincidit tant els meus fills com jo mateixa aquí a la British durant molts anys. Les noves instal·lacions són molt més còmodes i donen una imatge molt més moderna i actual. Encara recordo un viatge a London amb els companys on vam gaudir molt de la ciutat.

Isabel Rodrigo – International Communication Advanced

El que més m’agrada és la qualitat dels professors i l’atenció personalitzada que reps. Sempre que he volgut recomanacions sobre llibres, guies o dubtes per exemple i sobre qüestions de treball, sobre vocabulari, m’han ajudat. Totes les classes són encaminades segons l’objectiu de cada alumne. Jo sempre he practicat molt la comprensió oral que era el meu objectiu.

Empreses

Aleix Arimón i Xus Lorente – Classes In-company – Grup BSA

M’agrada la dinàmica de les classes, i el tracte personalitzat. La professora sempre està disposada a repetir el que no he entès.

Iratxe Fontuberta – Madre de Aitor Pitarch – OTS

M’agraden les facilitats per trobar un bon grup, els grups reduïts, la bona comunicació i el bon nivell.