Les nostres escoles

British House Languages – Escola Central

British House Languages és l’escola central de British House i està especialitzada en l’ensenyament a joves i adults d’anglès, francès, alemany, italià, portuguès, rus, xinès, japonès, català i espanyol per a estrangers. Les nostres instal·lacions són espaioses, amb molta llum natural, en un entorn totalment adaptat a les necessitats dels nostres alumnes per tal d’oferir no només el millor ensenyament, sinó el lloc idoni per tal de gaudir aprenent.

A l’escola central s’hi troben els serveis de secretaria i la biblioteca i videoteca per a joves i adults.

Ens trobaràs a:

Av. Barcelona 21, 08191 Rubí – (+34) 93 586 08 25

Visita ara la nostra Escola Central amb aquest tour virtual 360º!

British House Kids – Escola Infantil

British House Kids és l’escola infantil de British House. Tant les aules, com el mobiliari, com els recursos pedagògics de British House Kids estan especialment pensats per crear un ambient idoni per l’ensenyament infantil. Els alumnes tenen a la seva disposició aules alegres, una biblioteca infantil amb contes, llibres i pel·lícules en anglès per emportar-se a casa, una sala lúdica amb jocs pedagògics per aprendre jugant i fins i tot un petit jardí per als cursos d’estiu.

Cada detall de la nostra escola infantil està pensat per fer que aprendre anglès sigui fàcil i divertit per als nens i nenes.

Ens trobaràs a:

C/ Sant Cugat 1, 08191 – Rubí – (+34) 93 586 08 25

Visita ara la nostra Escola Infantil amb aquests tours virtuals 360º!