GRISELDA

La Griselda és la fundadora i directora de British House. Els idiomes i l’ensenyament sempre han estat les seves grans passions des de que va fundar l’escola al 2001 i l’aprenentatge continu és la seva filosofia de vida. És per això que gaudeix tant amb la seva feina de directora de British House i la missió educativa de l’escola.

La Griselda és llicenciada en Filologia Anglesa per la Universitat Autònoma de Barcelona i la Surrey University d’Anglaterra i va ser guardonada amb el Premi extraordinari al millor expedient universitari de la seva promoció. A més, també va obtenir el CAP (Certificat d’aptitud pedagògica) i es va certificar en Teacher Training (Formació de professors), i en Director of Studies (Directora d’estudis) per International House.

A banda dels idiomes, a la Griselda li apassionen de la Psicologia Positiva i el Coaching per tal d’ajudar a les persones a assolir el seu potencial, i és per això que té un postgrau de Psicologia Positiva de la University of East London, a Londres, i va obtenir el CAPP (Certificate in Positive Psychology) a Nova York. També es va certificar en Personal and Executive Coaching (Coaching personal i d’equips) a la New York University, la Universitat de Nova York.  Per últim, el lideratge i la direcció empresarial són una altra de les passions de la Griselda i és per això que va estudiar un Màster en Direcció i Administració d’Empreses a la Universitat Politècnica de Barcelona i continua formant-se dia a dia.

A més, a la Griselda li encanta viatjar, i ha viatjat extensivament al voltant del món. Un dels seus lemes és ‘Let the world change you and you will be able to change the world’ (Deixa que el món et canviï i seràs capaç de canviar el món). A banda de viure a Barcelona, la Griselda també ha viscut a l’estranger durant diversos anys en ciutats com Londres, Nova York, Sidney i Oslo. Es considera una ciutadana del món i aquest esperit internacional és el que pretén transmetre als alumnes de British House.

És per això que l’eslògan de British House és Speak Languages! Be International! (Parla idiomes! Sigues internacional!) i la missió de l’escola és que totes les persones, sigui quina sigui la seva edat  i nivell inicial, puguin accedir a un ensenyament d’idiomes d’alta qualitat, efectiu i motivador, i així tenir més oportunitats, tant professionals, acadèmiques i/o personals arreu del món!